Sport in de kijker!

  • Scholenveldloop
    Het district Hoboken en atletiekclub HAKI organiseren ook dit jaar de scholenveldloop voor Hobokense scholen. Op woensdag 25 september 2019 is het weer zo ver, dan zetten onze leerlingen hun beste beentje voor op de jaarlijkse scholenveldloop. Afspraak om 14u in het park Sorghvliedt aan de atletiekpiste te Hoboken.
  •  Jaakschram
    Als school in Hoboken nemen wij ieder jaar deel aan het grootste loopevenement van Hoboken, namelijk de Jaak Schram parkloop. De Jaak Schram gaat ieder jaar door in de groene omgeving van het park Sorghvliedt. Iedereen kan gratis deelnemen aan dit loopevenement. Er wordt telkens gestart met een korte loop van 1 kilometer. Nadien kan je deelnemen aan verschillende loopafstanden (2,5 km – 5km – 7,5 km of 10 km). Laat zeker aan jouw leerkracht L.O. weten als je meeloopt.
  • Voetbalwedstrijd

 

 

Jaarlijks wordt er eenmalig een voetbalwedstrijd tussen verschillende scholen georganiseerd. Onder begeleiding van de L.O. leerkrachten nemen de kinderen deel aan dit voetbaltoernooi.

 

 

  • Bodymap

Zowel de kleuter- als de basisschool zetten zich in voor de bodymap oefeningen. In de kleuterschool gaat men aan de slag om zowel de fijne als grove motoriek bij de kleuters te stimuleren. In de lagere school zet men vooral in op bewegingstussendoortjes.

De bodymap-oefeningen stimuleren volgende vaardigheden: